Gratis Corona Omboek Garantie

In deze tijd zijn veel zaken onzeker. Geen nood: als er een negatief reisadvies afgegeven wordt voor reizen in/naar Nederland, kunt u kosteloos omboeken naar een ander moment in 2022.

*Geldig voor alle boekingen met een aankomstdatum in 2022 die rechtstreeks geboekt zijn bij ’t Eibernest Texel (via www.eibernest-texel.nl . Boekingen via derden zijn uitgesloten.

Wat zijn de voorwaarden van de Corona Omboek Garantie?

  • De reservering is rechtstreeks via ’t Eibernest Texel gemaakt met een aankomstdatum in 2022. 
  • Er geldt een negatief reisadvies voor de gereserveerde verblijfsperiode, welke in het land van herkomst moet worden vermeld op de daarvoor bedoelde, officiële website van de overheid. 
  • Uw geplande verblijf moet 100% betaald zijn voordat we uw verzoek tot omboeking in behandeling kunnen nemen.

Hoe doe ik een beroep op de Corona Omboek garantie? 

  • Uw verzoek om om te boeken kunt u uitsluitend indienen tot 7 dagen voor de aankomstdatum van uw geboekte verblijf. Uw verzoek tot omboeken kunt u doorgeven via info@eibernest-texel.nl onder vermelding van uw naam en datum van geboekte verblijf. Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht. 
  • Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijgt u het verschil niet terug. 
  • De omboeking vindt plaats naar dezelfde accommodatie met een aankomstdatum in 2022 naar een andere aankomstdatum in 2022, op basis van beschikbaarheid. In overleg met u zal gekeken worden naar de beste oplossing.
  • Omboeken van een boeking is 1 x toegestaan. Bij een wens om dezelfde boeking op een later moment nogmaals om te boeken of te annuleren zijn onze reguliere reis- en annuleringsvoorwaarden conform de Recron van toepassing. De initiële aankomstdatum is dan van toepassing. 
  • Uw omboeking is akkoord na schriftelijk bericht hierover van ’t Eibernest Texel. 

zoek & boek

Follow Us

Share This
×

Vragen?

× Chat