Het Coronavirus COVID-19 op Texel

Beste gasten van ‘t Eibernest,

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij ons op Texel.
Hierbij informeren wij u over de maatregelen die wij hiervoor nemen en welke maatregelen er zijn genomen op Texel. Ons kleinschalige bungalowpark blijft geopend en onze gasten kunnen gewoon genieten van hun geboekte vakantie.
Natuurlijk heeft de veiligheid van onze gasten onze hoogste prioriteit. Ons kleinschalig karakter biedt u ook zekerheden:

Geen gemeenschappelijke ruimtes, u betreedt uw eigen schone bungalow met uw eigen gezin, net als thuis.

Welke maatregelen nemen wij?

We doen er, zoals gewoonlijk, alles aan om onze accommodaties schoon en extra ontsmet te houden. Zo maken wij de lichtknopjes, leuningen, deurkrukken, handvatten etc schoon met een extra sterk reinigingsmiddel.

Zo proberen wij het Virus “buiten de deur” te houden en vragen uw medewerking om dat ook te doen. Neem geen onverantwoorde risico’s maar raak ook vooral niet in paniek. Wij zullen te allen tijde met u meedenken. Heeft u vragen over uw reservering of weet u niet zeker of u nu moet annuleren of niet, neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?

Op Texel is er op dit moment (18 maart 2020) nog bij niemand het coronavirus vastgesteld, er zijn ook geen verdachte situaties bekend. Op verzoek van de nationale overheid treft Texel wel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

  • De veerdienst TESO verzoekt inzittenden van voertuigen zoveel mogelijk in het voertuig te blijven. Fietsers en voetgangers wordt gevraagd zich zoveel mogelijk in de salons te verspreiden. Aan boord zijn uitgebreide hygiënemaatregelen genomen. De veerdienst zal niet uit de vaart gaan.
  • De grotere musea Museum Kaap Skil, Ecomare en de vuurtoren zijn tot en met 31 maart 2020 gesloten. We raden u aan om de website van het evenement/locatie dat u wilt bezoeken te raadplegen of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie open is of niet. 


Heeft u vragen omtrent uw boeking?

Neem dan contact met ons op.

Online boeken

Follow Us

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This