Familie Steenvoorden & Dekker

Familie Steenvoorden & Dekker

Wij hopen u gauw te verwelkomen op ons bungalowpark ‘t Eibernest!

6ce708a7 0fd1 4feb 8081 27376fabc435
award
BnB De Moerbei Texel Familie Dekker Steenvoorden 2021 5

In 2001 kochten Tom en Ans Steenvoorden bungalow ‘t Eibernest. Vanuit Kortenhoef verhuisden zij naar Texel, waar ze zich nu helemaal thuis voelen. Niet voor niks dat schoonzoon Norbert en dochter Esther ze, samen met hun zoontje Lucas, achterna gingen.

In 2016 was het zover: Esther en Norbert maakten met BnB De Moerbei van hun droom werkelijkheid in een monumentaal pand aan de Kikkertstraat (het centrum van De Cocksdorp). Dit hebben ze helemaal opgeknapt en er drie luxe gastenverblijven ingebouwd. Vanaf het begin helpen ze ook mee op ‘t Eibernest, en in 2018 hebben ze dat volledig overgenomen. Esther, Norbert en Lucas vinden het heerlijk om op Texel te wonen. “Deze rust en ruimte vind je nergens!”

En dan nog dit…
‘Ei’ slaat ook op Eierland, de polder waarin het dorp ligt. De polder dankt zijn naam aan een onbewoonde zandplaat waar vroeger vele duizenden eieren werden geraapt. Geen ooievaarseieren trouwens, al doet en nep exemplaar met nest op één van de huisjes dat anders vermoeden…

Het is een klein maar knus park. Ook de beheerder en zijn vrouw zeer vriendelijk en gastvrij.

Prettig klein parkje met veel sfeer en privacy, aan de rand van de Cocksdorp en dichtbij openbaar vervoer en fietsroutes. Ook mooi is de vaatwasser die er in het huisje zat.

Prima bungalow met gastvrije eigenaars!

Dikke 10 voor het Eibernest. En een 10 voor bestemming Texel, Cocksdorp.

Niet voor de massa die een animatieteam nodig heeft, daar zijn andere parken voor. Alle vrijheid, rust en ruimte bij het Eibeernest en heerlijke bedden. We hoorden dat de huisjes nog verder zijn opgeknapt en voorzien van nog meer luxe. Snel weer eens boeken dus, en dan wellicht een dikke 11 😀

Per ongeluk (door een fout van het VVV overboekt in een ander appartement) in een bungalow terechtgekomen op het Eibernest. Wat een vriendelijke ontvangst, op een onverwacht moment! Later nog een doosje eitjes en een krantje speciaal gebracht. Accomodatie prima schoon, mooie keuken, heerlijke vloerverwarming. Steile houten trap, maar goed beveiligd voor de kinderen middels een houten schot voor de kinderslaapkamer.

Netjes sanitair, en veel ruimte om de bungalow heen. Wij hadden uitzicht op de wei met paarden en natuurlijk de mooie Texelse luchten….

Heerlijk kleinschalig parkje met hele vriendelijke gastvrouw en heer. De bungalow biedt precies wat je nodig hebt: een keuken, een badkamer met heerlijk ligbad en aparte douche,twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden, een woonkamer met zithoek tv,radio en DVD (top voor als het weer tegen valt).

Aan de voor en achterkant een terras met zitje, en gratis gebruik van bbq als je het lief vraagt. De Cocksdorp is een leuk klein dorpje waar je nog van alles langs de weg kunt kopen(plantjes, bloemen en groenten). De horeca is in veel fout aanwezig dus koken heb ik weinig gedaan(ik had vakantie). En dan het strand werelds groot en lang en altijd anders, hier geniet ik met volle teugen van, met regen, storm, of 20 graden en strak blauw.

WE HEBBEN ECHT GENOTEN!!!!!

Heel mooi, het huis heeft twee terrassen.

“De beste vakantieplek van Texel”
voor de 3 keer op het eibernest geweest heb weer een top vakantie gehad. de eigenaar met zijn vrouw zijn super gastvrij. ook de huisjes zijn super schoon ook het interieur en de bedden zijn super. echt een aanrader daar kan landel of de krim niet tegen op. van de zomer weer lekker 3 weken op het eibernest.

Mensen kijk niet verder een fantastische plek en alle voorzieningen in de buurt!!
Mooie grote supermarkt, zeer goede visboer die ook uitstekende snacks heeft en zijn eigen patat bakt, je kunt er niet omheen.

Heel zuiver, bij aankomst lagen er de eitjes voor het ontbijt in een doosje op tafel. Het beheerders echtpaar is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het huisje was er kompleet ingericht. Wij hadden ook een vaatwasser en een DVD-speler. De bedden lagen heerlijk. wij voelden ons meteen thuis.

Wij hebben ook al voor 2011 geboekt.

Share This
×

Vragen?

× Chat