Feestje?

De Cocksdorp, 5 juni 2019

Feestje?

Wat vermaken wij ons toch goed hier op het mooie Texel. We zijn heerlijk bezig met onze gasten en als we tijd over hebben genieten we van het feit dat we op zo’n mooi eiland wonen. Er is zoveel moois te zien en te doen. En de aankomende weken heeft het eiland extra veel te bieden… Namelijk de leukste events en festivals! Wie weet hebben wij nog wel een bungalow op ‘t Eibernest of kamer in BnB De Moerbei vrij! In ieder geval vind ik het leuk om de events even voor je op een rijtje te zetten.

Feest en sport mee tijdens Waves
Tijdens de Ronde om Texel is er een nieuw sport- en muziekfestival op paal 17. Er is topsport op het water en livemuziek op het strand! Daarnaast zijn er op het evenemententerrein allerlei activiteiten waar je aan mee kunt doen: sport- en lifestyleclinics, beachyoga en massages. Ook kun je er natuurlijk gezellig wat eten en drinken. Het begint op 19 juni en duurt tot 23 juni. Optredens zijn van onder andere Nielson, Wulf en Rondé. Super gaaf toch! Hier kun je kaartjes kopen 🙂

Amusetour Oudeschild

Proef de Waddenzee tijdens Amusetour Oudeschild
28 juni is er een culinaire wandeling over de haven van Oudeschild! Genieten, gezelligheid en lekker eten. Dat is de amusetour van Oudeschild! Je gaat langs 8 verschillende restaurants en bij allemaal ervaar je iets unieks. Kun je er geen genoeg van krijgen dan kun je nog even nagenieten tijdens de afterparty in De Compagnie. Hier kun je vast een voorproefje bekijken! 

Drink een Texels biertje op SomPop
Ook dit jaar(6 juli) is er weer SomPop in de Waal! Yes!! Er zijn drie podia, dus genoeg diversiteit aan muziek. Maar ook aan eten en drinken hoef je hier niks te kort te komen. Er zijn verschillende Texelse bieren van de tap, en natuurlijk ook genoeg ander lekkers. Voor kinderen is er gratis limonade. Een kaartje kost 5 euro, onder de 18 is gratis. Je koopt ‘m gewoon aan de poort. Zien we je daar?

SunBeats

Dansen op SunBeats
Ben je meer van de dance- en housemuziek, dan is SunBeats wat voor jou. Het is het grootste dance-event op het strand van Texel. Op 13 juli vindt alweer de 16e editie plaats. Het wordt gehouden op het strand van Paal 17 en begint om 18:00 met lekkere loungemuziek. Aan het einde van de avond gaan de voetjes van het zand!! Geweldig event met toffe sfeer.

Beach Food Festival

Verantwoord genieten tijdens Beach Food Festival
Normaal gesproken wordt dit festival op het Waddenstrandje/Waddenhaven in Oudeschild gehouden, maar in verband met werkzaamheden daar heeft het festival dit jaar een andere te gekke locatie! Op 20, 21 en 22 juli tovert Landgoed De Bonte Belevenis om tot festivalterrein. Het thema is surf&turf. Bereid je voor op de tofste, lekkerste, lokale en bewuste combi’s!

Tipi Toe Festival
Een ‘down-to-earth festival’  aan het einde van de zomer (31 augustus). Ook dit evenement vindt plaats op Landgoed de Bonte Belevenis, een mooie groene omgeving. Dit festival wordt net als Waves voor de eerste keer georganiseerd. Er is een markt, je kunt er chillen in een hangmat en yogalessen doen, en nog veel meer..! Wij laten ons verrassen.

Waar zullen we jou misschien tegenkomen? 😉

Norbert, 5 juni 2019

Follow Us

Share This
×

Vragen?

× Chat