Waar de winter wel niet goed voor is 😉

In de winter is het stil op Texel. Heel stil… De Kikkertstraat – zomers druk en bezaaid met mensen – is ‘s winters een verlaten dorp. Toch zitten wij alles behalve stil! Er is namelijk genoeg te doen op ons bungalowpark.

Gelukkig heb ik een achtergrond in de bouw en heb ik twee rechterhanden (al zeg ik het zelf). De zeven bungalows konden wel weer een kleine beurt gebruiken. Stuk voor stuk zijn ze van binnen mooi geschilderd. Een nieuw, fris kleurtje op de muur, altijd leuk. Naast het schilderwerk is ook het interieur opgefrist. Binnenkort laten we mooie professionele foto’s maken door Liselotte Schoo. We kunnen niet wachten om het iedereen te laten zien en dan kan de website ook weer up-to-date gemaakt.

Bungalow 30b heeft een extra beurt gehad dit jaar. De binnenkant is van top-tot-teen aangepakt. Nieuwe luxaflex, gordijnen, stoelen… Noem maar op. Bungalow 34A is uitgebreid met een extra slaapkamer op de begane grond. Ook is er een nieuwe PVC vloer gelegd. Door de grote ramen is het een prachtige lichte en ruime kamer geworden. En zo is het leuk om beetje bij beetje te blijven vernieuwen en alles nóg mooier te maken.

In de winter zijn we trouwens ook druk bezig met de tuin bij onze BnB De Moerbei. Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken, en vervolgens te genieten wat al het moois dat er groeit en bloeit. Onze gasten valt dat ook op. We wonen tenslotte in de natuur, dan doen we daar ook graag iets mee.

In de winter zitten we dus absoluut niet stil. Onze zoon Lucas is ook gek op strandjutten. Na een flinke storm kan er allerlei moois aanspoelen. Na zo’n storm gaan wij dan in alle vroegte naar het strand om te jutten. Een eeuwenoude Texelse traditie die wij maar al te graag voortzetten.

Hopelijk tot gauw in ‘t Eibernest of De Moerbei!!

Norbert, 23 februari 2019

Follow Us

Share This
×

Vragen?

× Chat